Gratis barntävling Shortcourse & Arenacourse

30 April, 2022, Husbergsgatan 19 Enköping
Eventet innehåller klasser för barn, ungdomar och vuxna. Barn har en egen bana (ca 1km) och ungdomar sam vuxna har två banor att välja mellan: Shortcourse (ca 3km) & Arenacourse (ca 500-600m). Mer information om varje klass hittar ni längre ner.

Om loppet

Årligt återkommande hinderbanetävling

Vår bana ligger centralt i Enköping, vid vattenparken, och är ett perfekt område att hålla löpningstävlingar av olika slag. Vår hinderbana har olika typer av hinder som passar alla och olika klasser för att kunna delta på sin egen nivå. Vi har här också begränsat antal gratis platser för barn att delta då vi tycker det är viktigt att barn får röra på sig. 

Kids
Shortcourse

Arenacourse

Information

Vi garanterar din startplats!

Vi följer de regler som gäller för event kring Covid. Om det skulle visa sig att situationen i världen ändrar sig så kommer vi anpassa oss efter detta. Du ska ändå känna dig lugn med att din startplats kasseras inte! Vi kommer antingen ändra om våra startgrupper eller flytta tävlingen så att du kommer få starta, din plats är garanterad.

Oavsett om du är ung eller äldre, ny för hinderbana eller tävlat förut så har vi en bana och klasser som passar alla. Våra hinder har olika tekniska moment så dit finns alltid något som passar dig. Barnens bana har lättare hinder på en ca kilometer lång bana. Det är helt okej att förälder springer med runt banan när just ditt/dina barn startar.

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Inför loppet

Att tänka på inför hinderbanelopp

Anmälan

Här anmäler du dig till detta och våra andra kommande event vi anordnar.

Till anmälan

Att träna inför en hinderbana

Här hittar du tips på hur du tränar inför hinderbanelopp. Vad du ska tänka på och tips på vad du kan behöva fokusera på inför ett lopp.

Till träningstips här

Tidigare resultat

Se tidigare resultat för våra event vi haft. Du kan även hitta live-resultat för våra event här.

Till resultat här

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vår förnings träning- och tävlingsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna!

VT 2023

Torsdagar kl 18.00. Västerledens idrottshall. Från och med 9 februari & 10 veckor framåt. Anmälan VT 2023

läs mer

HT 2022

Måndagar kl 17.30 ska vi köra! Korsängsskolans idrottshall. Från och med 7e november och 6 veckor framåt! Anmälan HT 2022

läs mer

Start VT 2022 – 31/5

Hej allihopa! kul att vi blivit ett gäng! En del av er har fått detta mail även om ni inte anmält era barn till utomhusträningen som en påminnelse. Vill ni inte vara med denna gång så inga problem, bara bortse från detta mail :)Nu vill ni säkert ut och träna på banan....

läs mer

Sponsors

Thank You To Our Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Alicia Milano, Divi Full Marathon – 1st Place

Join

Register to Race!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam