Hej allihopa! Imorgon är det sista passet för denna termin innan nya hinderbanan är klar och vi kan träna ute. Vi hade velat vara ute på avslutningen men kör nu träning och lek inne med tanke på vädret. Vi vill be er föräldrar att gärna anmäla er som funktionärer genom att maila ert namn och telefonnummer till Anmalan@enkopingocr.se

Hoppas alla som vill delta i barnloppet den 14-15/5 har anmält sig och vi ska försöka ordna ett extra träningspass ute banan som tjuvträning inför loppet. Mer info om det kommer senare.

Vill passa på och tacka alla er som kommit till passen och stöttar klubben genom att ställa upp som funktionärer samt genom att vara medlemmar. Vi vill be er som vill fortsätta med träningen utomhus sen att maila ert intresse till styrelsen@enkopingocr.se så vi kan börja planera 🙂 Stort tack till er alla!

Mvh styrelsen Enköping OCR