Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

OCR Kids
OCR Warrior
OCR Champion

9 September, 2023, Husbergsgatan 19 Enköping

Om loppet

Vår älskade hinderbanetävling är tillbaka!

 Eventet innehåller klasser för barn, ungdomar och vuxna på en bana med lättare traillöpning & bra balans av fysiska och tekniska hinder. Det finns en utmaning för alla!
Vår bana ligger centralt i Enköping, vid vattenparken: parkering vid Pepparrotsbadet.

9/9 - OCR Kids, 1km+

OCR Kids är passar barn som är 5+.
Dem får en lagom utmanande bana som är ca 1km lång med flertalet roliga hinder. Alla barnen får genomföra hinderbanan på sin nivå och får vid mål en stor medalj.

 

9/9 - OCR Warrior, 4km+

OCR Warrior är 4km+. 
Du får testa dig själv på en rolig hinderbana som utmanar dig på alla sätt och vis. Loppet fungerar på följande vis; du får tre band och får ta bort ett  för varje misslyckat hinder. Vissa hinder har flera försök och innan målgång gör du en straffrunda/förlorat band. Motion slipper hinderkrav
Loppet är sanktionerat av Friidrottsförbundet och man kan ta rankingpoäng i klasserna Open & Elit. 

 

9/9 - OCR Champion, 8km+

OCR Champion är 8km+.
Du får testa dig själv på en rolig hinderbana som utmanar dig på alla sätt och vis även din uthållighet. Loppet fungerar på följande vis; du får tre band och får ta bort ett  för varje misslyckat hinder. Vissa hinder har flera försök och innan målgång gör du en straffrunda/förlorat band. Motion slipper hinderkrav
Loppet är sanktionerat av Friidrottsförbundet och man kan ta rankingpoäng i klasserna Open & Elit.

Bansträckning och hinder:

OBS! Ni hittar filter på ikonen längst upp i vänster på kartan!

Information

Vi garanterar din startplats!

Vi följer de regler som gäller för event kring Covid. Om det skulle visa sig att situationen i världen ändrar sig så kommer vi anpassa oss efter detta. Du ska ändå känna dig lugn med att din startplats kasseras inte! Vi kommer antingen ändra om våra startgrupper eller flytta tävlingen så att du kommer få starta, din plats är garanterad.

Oavsett om du är ung eller äldre, ny för hinderbana eller tävlat förut så har vi en bana och klasser som passar alla. Våra hinder har olika tekniska moment så dit finns alltid något som passar dig. Barnens bana har lättare hinder på en ca kilometer lång bana. Det är helt okej att förälder springer med runt banan när just ditt/dina barn startar.

Boende under helgen

Vi kan tipsa er att vända er till hotell Park Astoria & Kompassen om ni vill övernatta i Enköping. 

Inför loppet

Att tänka på inför hinderbanelopp

Anmälan på plats

Vid anmälan på plats vid eventet hämtar du ett startpaket. Det bör du hämta ut 1h före din planerade start! Vill du anmäla dig till ett till lopp använd länken nedan

Till anmälan

Att träna inför en hinderbana

Här hittar du tips på hur du tränar inför hinderbanelopp. Vad du ska tänka på och tips på vad du kan behöva fokusera på inför ett lopp.

Till träningstips här

Tidigare resultat

Resultat för tidigare lopp kommer komma upp efter att loppen utförs. Det gör vi så fort vi kan och det kan ibland ta lite tid att få upp korrekta resultat.
Ni hittar dem sedan här: 
Worldofraces.com

 

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vår förnings träning- och tävlingsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna!