Är du sugen på äventyr och utmaningar?

Våra OCR-lopp är den perfekta blandningen av båda!

 

Den 11/5 arrangerar Enköpning OCR 3 olika lopp för hela familjen!

Testa dina gränser med en utmanande bana fylld med hinder som pressar dig till att ge allt. Besegra dina rädslor och släpp lös din inre krigare när du kryper, springer, hoppar och klättrar till mållinjen. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller nybörjare, erbjuder våra OCR-lopp en oförglömlig upplevelse som kommer att få dig att känna dig levande och upprymd. Så vad väntar du på? Registrera dig nu och gå med i OCR-gemenskapen!

 

Våra OCR-lopp är olika långa 

med en bra blanding av tekniska & fysiskt krävande hinder i olika svårighetsgrader och tempo. Löpningen är mestadels fantastisk trail och ängsmark som kan vara svårsprungen bitvis. Loppen har olika klasser att delta i så alla kan delta på sina egna villkor och du gör banan i den takt som passar dig.

 

OCR LOPPEN:

OCR KIDS, är perfekt för barn 5+ och är 1km+ lång.
OCR WARRIOR, är vår kortare (ca 4k+) hinderbana som passar ungdomar och uppåt.
OCR CHAMPION, är vår medel långa (ca 8k+) hinderbana som passar dem som vill ha en större utmaning eller har gjort ett OCR-lopp förut. Funkar för ungdomar som är vana med fysiskt krävande sporter och vuxna.

 

KLASSERNA:

OPEN, är en öppen (ålders mässigt) tävlingsklass som följer friidrottsförbundets regler där deltagarna kan få ihop rankingpoäng och kvala till EM & VM. Deltagarna startar med 3st band och förlorar 1 band/misslyckat hinder. De tävlande får kompensera de misslyckade hindren med 1 straffrunda/saknat band. Resultaten separeras enligt ålderskategorier (kolla friidrottsförbundets hemsida).
MOTION, är en öppen (ålders mässigt) klass som följer friidrottsförbundets regler med undantaget att deltagarna får göra flera försök på hindren men kan ej få ihop rankingpoäng och kvala till EM & VM.
RUN 4 FUNär en helt anonym klass där du inte syns i resultatlistan. Det finns inga regelkrav och du gör dem hinder du vill och slipper straffrundor (frivilligt att göra dessa ändå).

 

Starttiderna är preliminära
 
och kan komma att ändras beroende på restriktioner och deltagartryck för att få mer smidig och flytande tävling.

*Platserna är garanterade! De som anmält sig kommer få delta. Dock så kan vi komma att behöva ändra tävlingens tider eller datum beroende på omständigheterna utanför vår kontroll. Om tävlingen skulle behöva flyttas på grund av folkhälsomyndighetensriktlinjer eller annat så kommer du få dina pengar tillbaka om du inte vill/kan delta på det nya datumet.

Att tänka på inför hinderbanelopp:

Anmälan

På plats vid eventet finns det en anmälan där du hämtar ditt startpaket. Det bör du hämta ut 1h före din planerade start! Vill du anmäla dig till ett till lopp använd länken nedan.

Att träna inför en hinderbana

Här hittar du tips på hur du tränar inför hinderbanelopp. Vad du ska tänka på och tips på vad du kan behöva fokusera på inför ett lopp.

Till träningstips här

Tidigare resultat

Resultat för tidigare lopp kommer komma upp efter att loppen utförs. Det gör vi så fort vi kan och det kan ibland ta lite tid att få upp korrekta resultat.
Ni hittar dem sedan här:
Worldofraces.com

 

Vi garanterar din startplats!

Vi följer de regler som gäller för event kring Covid. Om det skulle visa sig att situationen i världen ändrar sig så kommer vi anpassa oss efter detta. Du ska ändå känna dig lugn med att din startplats kasseras inte! Vi kommer antingen ändra om våra startgrupper eller flytta tävlingen så att du kommer få starta, din plats är garanterad.

Oavsett om du är ung eller äldre, ny för hinderbana eller tävlat förut så har vi en bana och klasser som passar alla. Våra hinder har olika tekniska moment så dit finns alltid något som passar dig. Barnens bana har lättare hinder på en ca kilometer lång bana. Det är helt okej att förälder springer med runt banan när just ditt/dina barn startar.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vår förnings träning- och tävlingsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna!